Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním.

ROZUMÍM

Moonee

Potřebujete poradit?
obchod@moonee.cz
Nákupní košík
Nákupní košík
Celkem 0,- Kč
Zobrazit košík Pokračovat v nákupu

Hlavní strana  »  Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje jsou na tomto e-shopu zpracovávány v souladu se směrnicí Evropského parlamentu a Rady 95/46/ES o ochraně jednotlivců v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále též tedy v souladu s Úmluvou o ochraně osob se zřetelem na automatizované zpracování osobních dat č. 108, vyhlášená pod č. 115/2001 Sb. m. s., a v souladu s relevantními vnitrostátními právními předpisy, kterým je zejména zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

Veškeré osobní údaje, které od vás získáme přes naši webovou stránku, budeme zpracovávat pouze k účelům vyřízení a odeslání objednávky. E-shop zpracovává údaje, které jsou nutné k vyřízení a odeslání objednávky (jméno, příjmení, doručovací nebo jiná kontaktní adresa, telefon, emailová adresa). Tyto informace se nepředávají třetí osobě, výjimkou je případ, kdy jsou údaje nutné pro bezproblémové odeslání a doručení objednávky (jako je jméno, příjmení, doručovací adresa a telefon pro doručovatele Česká pošta). U osobních údajů týkajících se nákupu produktů tyto údaje uchováváme déle, abychom vyhověli zákonným povinnostem (jde například o daňové předpisy, předpisy týkající se prodeje a záruky).

Zákazník má právo na informace, jaké jsou o něm ukládány, pokud zašle žádost na obchod@moonee.cz a tyto informace mu budou bez zbytečného odkladu a v přiměřené době dodány. Dále má zákazník právo na opravu osobních údajů a právo být zapomenut (vymazání osobních údajů) a to za určitých okolností, které jsou stanoveny příslušnými právními předpisy. Osobní údaje týkající se nákupu produktů uchováváme po dobu nezbytně nutnou, abychom vyhověli zákonným povinnostem (daňové předpisy, předpisy týkající se prodeje a záruky zboží). Abychom zajistili bezpečnost Vašich osobních údajů, používáme celou řadu technických a organizačních opatření, včetně šifrovacích a autentifikačních nástrojů.

Doprava od 1000 Kč ZDARMA

Možnost osobního odběru

BLOG MOONEE

Blog Moonee Facebook

Ochodní podmínky

Dodací podmínky

Reklamace

Ochrana osobních údajů

Kontakt

Copyright © 2015 - 2020 MOONEE.cz
Všechna práva vyhrazena